Foto: Marc Madsen

Foto: Marc Madsen

1 af 2

Rørt til tårer: Ildsjæl får tribune opkaldt efter sig

En nordjysk ildsjæl fra Ulsted Boldklub var rørt til tårer, da han i weekenden fik en fodboldtribune opkaldt efter sig. Han er den vigtigste, som nogensinde har været i klubben, lyder forklaringen fra klubbens formand.

- Han var meget, meget rørt. Tårerne trillede ned at kinderne på ham, siger Marc Madsen, forboldformanden hos Ulsted Boldklub, Marc Madsen, som lørdag afholdte et event i den nordjyske by Ulsted, hvor det lokale stadions flotte tribune fik nyt navn.

Fremover vil tilskuerne til Ulsteds hjemmekampe tage plads på "Sir Lindy Jensen Stand" - et navn som er en hæder til klubbens måske vigtigste frivillige gennem tiderne, Lindy Jensen.

Da der lørdag var officiel indvielse af det nye tribunenavn, viste fremmødet med al tydelighed, hvor stor en figur Lindy Jensen er i Ulsted Boldklub.

- Der er omkring 1000 indbyggere i byen, og der var 250, som var mødt frem, siger Marc Madsen, som også havde lavet en indsamling, så ildsjælen kunne få en blomst.

- Men der var så mange, som gav penge, at vi både kunne købe en kurv fyldt med gode delikatesser og en blomst til Lindy. Men der er så mange, som har ønsket at give et tilskud til gaven, at der er flere penge til en gave mere, siger han.

Ifølge Marc Madsen er Lindy Jensen en helt uundværlige del af klubbens frivillige arbejde, som han har taget del i siden 1967.

- Han er om nogen den, som får det hele til at hænge sammen. Han er sådan en type som går under huden på folk, og man kan simpelthen ikke lade være med at holde af ham, lyder det fra den 26-årige fodboldformand, som fortsætter roserne.

-Han er en kulturbærer, og har været med til at sikre, at vi er en klub, hvor der er plads til alle. Jeg tør godt sige, at han er den vigtigste person, som til dags dato har været i klubben. Og selv om han desværre lider af cancer, så er han at finde i klubben syv dage i ugen, siger han.

Det var Marc Madsen, som fandt på navnet til tribunen, mens lokale virksomheder har produceret skiltene. Naturligvis uden vederlag - for de kender også ildsjælen. Idéen til hæderen fik formanden fra udlandet.

- Vi har set fra de store stadions ude i Europa, at det her med at opkalde en tribune efter et klubikon er noget, man kan gøre, for at vise sin anerkendelse. Det er det mindste man kan gøre for en mand, som har viet sit liv til en klub som vores, siger han.