Russisk back strandet i Moskva

Foto: Jesper Christiansen (Arkiv)

Frederikshavn White Hawks' nye russiske back, Kirill Tulupov, er mod forventet endnu ikke ankommet til Danmark. Det skriver Kanal Frederikshavn.

White Hawks' assistenttræner, Mike Grey, ærgrer sig over, at Kirill Tulupov stadig befinder sig i Rusland.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis han kun når at spille to kampe inden slutspillet. Vi kan dog håbe, at det nærmest er to play off-kampe, som han kommer med i, idet vi møder Herning i grundspillets to sidste kampe, siger Mike Grey til Kanal Frederikshavn.

Det var planen, at han skulle være kommet i fredags, men visum-problemer betyder, at Kirill Tulupov fortsat befinder sig i Moskva.

- Vi ved ikke, hvorfor han har problemer med sit visum, men tror, det måske skyldes travlhed på visum-kontoret på grund af OL, siger direktør Henrik Andersen, Elite Nord Frederikshavn A/S til Kanal Frederikshavn.

Han understreger, at Kirill Tulupov naturligvis er værd at vente på, hvis han er den klasse-back, som alle hockey-interesserede frederikshavnere håber på.

Henrik Andersen håber, at russeren kommer til Frederikshavn i løbet af denne uge, men herefter går der typisk to-tre uger, før hans arbejdstilladelse er på plads.

White Hawks møder tirsdag aften Odense på udebane, og fredag kommer Rungsted på besøg i Scanel Hockey Arena.

Forsiden lige nu