Så kom de i mål: Vi har afsindigt ondt

De to udholdende vandringsmænd har nu endelig nået deres mål. Knap 160 kilometer er gået, og ømme fødder kan endelig få et tiltrængt hvil.

Fredagen bød på det sidste stræk, før Robert og Bruno endelig kunne krydse målstregen i Aars. Selvom turen har været herlig, så har den også sat sit præg på de to vandrere. 

- Vi har afsindigt ondt i fødderne efterhånden, fortæller Robert Bedsted. 

Fredag har de tilbagelagt 32 kilometer, og det betyder, at de gennem de i alt fem dage, turen langs den østlige hærvej varede, har gået 153,4 kilometer. De startede i Frederikshavn og sluttede altså i Aars. Undervejs har turen budt på regn og blæst og en kold nat i en shelter. Heldigvis har flere venlige nordjyder budt dem indenfor til en nat under en rigtig dyne. 

Det er ikke første gang, de tilbagelægger så mange kilometer. I efteråret drog de to herrer på en vandretur mellem Hirtshals og testrup og her pådrog Bruno sig en skade på kanten af hælen, og den har han kunne, mærke til igen her på det sidste stræk. 

Læs også 160 kilometer blev til 195 ved en regnefejl

- Det er jo et resultat af 153,4 kilometer. Vi gik hele vejen med fuld oppakning i modsætning til sidste gang, hvor bagagen blev kørt et par gange. Og rygsækken er blevet tungere og tungere, dels fordi vi selv har købt mad, men også fordi gode mennesker har læsset frugt og sodavand af på os. Vi er oppe på 15 kilo i tasken per mand, siger Robert. 

Selvom de har været glade for den enorme opbakning både på facebook, men også i kraft af overnatninger og varme bade undervejs, så glæder de sig temmelig meget til at komme hjem.

- Du kan ikke engang begynde at forestille dig, hvor meget jeg glæder mig til et dejlig, langt varmt bad og min egen seng. Det bliver himmelsk, fortæller Robert. 

Her kan du se et interview med dem: 

01:19

TV2 Nords vandvittige vandrere Robert og Bruno har nu brugt fem dage på at gå 160 kilometer langs Hærvejen ned gennem Nordjylland. Og for ganske få timer siden kom de to så i mål, og det var i Aars. 

Luk video

Hvis ikke du har fået nok af udeliv samt Bruno og Robert, så frygt ej. De to vender nemlig snart stærk tilbage i et nyt magasin kaldet 'Outdoor Nu'. Det er et direkte livsstilsmagasin, som stiller skarpt på den nordjyske natur.  Her vil Robert og Bruno blandt andet guide seeren gennem det bedste grej til outdoor-livet. 

Læs også Godmorgen: Vi er klar til sidste runde af #160km

Læs også Robert og Bruno tager en nat i dobbeltsengen efter hård dag på Hærvejen