LIGE NU:

Samarbejdsaftale om nordjysk turisme

Vækstforum og VisitNordjylland har nu underskrevet en formel samarbejdsaftale. Aftalen imødekommer et stort ønske om en stabil udviklingsproces i nordjysk turisme, som nu er sikret gennem en treårig aftale.

Aftalen skaber samtidig større synergi mellem de offentlige midler, som hvert år investeres i at udvikle og markedsføre nordjysk turisme.

- Vi har haft et godt samarbejde med Vækstforum, som nu bliver formaliseret via samarbejdsaftalen. Aftalen giver os et fundament for et endnu stærkere samarbejde, og bidrager dermed til at skabe større slagkraft i markedsføringen af Nordjylland og udviklingen af oplevelser i Nordjylland, og det vil sikre os en langt bedre position i de kommende år, siger formand for VisitNordjylland, borgmester Mogens Gade.

- Samarbejde og fælles mål er forudsætningen for at slå igennem i både den nationale og internationale konkurrence om at tiltrække ferie- og erhvervsturister til Nordjylland. Derfor er jeg meget tilfreds med aftalen med VisitNordjylland, som gør, at vi kan skabe større slagkraft i nordjysk turisme og ikke mindst bedre resultater for omsætning og beskæftigelse i erhvervet, siger formand for Vækstforum, Ulla Astman.

Samarbejdsaftalen mellem VisitNordjylland og Vækstforum løber fra 2008 til 2010 og fokuserer på branding og markedsføring af Nordjylland, produktudvikling, kompetenceudvikling, destinationsudvikling og turismefaglig viden/analyser.

- Nu er aftalen om de afgørende bevillinger fra det nordjyske vækstforum faldet på plads, og dermed er forudsætningerne for den fælles udviklingsplatform for nordjysk turisme i 2008 - 2010 på plads, siger en glad direktør i VisitNordjylland, Lars Enevold Pedersen.