LIGE NU:

Samler eliteklubber i Vendsyssel

Fortuna Hjørring og TST Hjørring indgår i et tættere samarbejde, for at styrke og udvikle eliteidrætten i Vendsyssel. De har en vision om at samle alle eliteidrætter i Vendsyssel.

Styrke og udvikle eliteidrætten
Kvindelige idrætsudøvere klarer sig traditionelt godt på eliteniveau i Vendsyssel, og med de stigende krav - ikke mindst de økonomiske - som et elitemiljø mødes med har fodboldklubben Fortuna Hjørring og håndboldsamarbejdet TST Hjørring besluttet at indgå i et nærmere samarbejde med det formål at styrke mulighederne for at fastholde og udvikle eliteidrætten i Vendsyssel.

Vision: alle i Vendsyssel
- Et tæt samarbejde mellem Fortuna Hjørring og TST Hjørring er første skridt hen imod en vision om at samle alle eliteidrætter i Vendsyssel. I Sønderjylland har man skabt SønderjyskE og opnået stor sportslig succes. Her har man samlet eliten indenfor håndbold, både for mænd og kvinder, indenfor fodbold, også for mænd og kvinder, samt indenfor ishockey, og det er tydeligt, at satsningen ét fælles elitemiljø har givet resultater, siger direktør i TST Hjørring, Jørgen Larsen, og manager i Fortuna Hjørring, John Robert Larsen, der hermed lægger op til yderligere samarbejde i Vendsyssel på tværs af såvel geografiske som sportslige skel.

Vil forblive i toppen
- Med så lille en geografisk enhed som Vendsyssel og med det økonomiske fundament, der kræves for at komme til tops og ikke mindst forblive i toppen, kan det ikke undgås, at vi i stigende grad vil henvende os til de samme sponsorer og økonomiske samarbejdspartnere. Derfor ser vi det som en naturlig udvikling, at Fortuna Hjørring og TST Hjørring i første omgang er rykket tættere sammen på bænken, men vi mener også, at det er naturligt og nødvendigt, at flere idrætsgrene og eliteklubber bliver en del af samarbejdet, forudser John Robert Larsen og Jørgen Larsen.

Rationalisere administration og salgsarbejde
Et tæt samarbejde vil også på sigt give muligheder for at rationalisere administrationen og salgsarbejdet og dermed skabe endnu større grobund for idrætspræstationer på topplan.