00:18

Vi er med på optagelse til Vizitten, her Zita Hvid og ryggen af fotograf Michael Schmidt Thomsen

Per Jensen er i haven sammen med fotograf Brian Daugaard, og vi følger optagelserne bag kameraet

Der er system i alle TV2/Nords biler, som det ses her, når vi åbner op for en af de biler, som tv-stationens fotografer og journalister hver dag kører rundt i

Det er journalist Henriette Maj Pedersen, der er tilrettelægger på programmet Bag Kameraet, TV2/Nord i 25 år, og hun kigger sammen med fotograf Bruno Stagsted kollegerne over skuldrene. Programmet sendes i anledning af stationens fødselsdag til april

1 af 5

Se med bag kameraet

Hvad sker der bag tv-kameraet? Det spørgsmål forsøger TV2/Nord at besvare, når tv-stationen i en række udsendelser vender kameraet rundt og tager seerne med på en arbejdsdag med en del af tv-stationens ansatte.

Vi kommer i en serien "Bag Kameraet, TV2/Nord i 25 år" rundt med holdet bag populære serier som Vizitten og Haven, vi får et indblik i hvordan man designer tv-studier, hvordan tv-fotografer og journalister arbejder, ligesom vi taler journalistisk nutid og fremtid med såvel tv-stationens direktør som yngste praktikant.

Vi kigger bag kameraet i anledning af, at TV2/Nord 1. april kan fejre, at det er 25 år siden, stationen første gang bød velkommen til regionale nyheder for, om og med nordjyder.

Og selvfølgelig vil der også blive lejlighed til kærlige gensyn fra dengang, tv-stationen var yngre.

En lille bid af første afsnit af programmet "Bag Kameraet TV2/Nord i 25 år" har premiere i aften, onsdag, på TV2/Nord Salto.