Det blev Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn, der vandt den store innovationskonkurrence Tag Fat. Foto: TV2/Nord

SE SHOWET: Nordjysk Mester i innovation fundet

Det blev Vestergaard Marine Service, der vandt den store Tag Fat konkurrence. [b]Se hele det store finaleshow her. [/b]

Den store erhvervskonkurrence Tag Fat fandt tirsdag aften sin vinder under et stort finaleshow på Skråen i Aalborg. Vinderen blev Vestergaard Marine Service A/S fra Frederikshavn, der nu kan kalde sig Nordjyllands mest innovative virksomhed.

Den maritime virksomhed er på kun 11 år vokset fra to til 120 medarbejdere. I dag har Vester Marine Service seks søsterselskaber. Virksomhedens kerneydelse er reparation og servicering af dieselmotorer til skibsfarten.

I alt 11 virksomheder, én fra hver af de nordjyske kommuner, deltog i finalen i den nordjyske innovationskonkurrence. Bag konkurrencen står Region Nordjylland i samarbejde med de nordjyske erhvervskontorer, det rådgivende ingeniørfirma COWI samt TV2/Nord.

Dommerne valgte Vestergaard Marine Service som vinderen på baggrund af virksomhedens evne til at omstille sig.

- Vi er utrolig glade for at vinde prisen som Nordjyllands mest innovative virksomhed. Vores virkelighed har de sidste mange år været omstilling på et omskifteligt marked, og det vil det også være fremover. Jeg ser prisen som et stort skulderklap til vores medarbejdere, som er dem, der bærer det her. Det er jo hele vores virksomhed, der er blevet målt og vejet, og det kan vi kun være stolte af alle sammen, siger en glad Morten Vestergaard.

Vestergaard Marine Service vinder, udover den ærefulde titel, en præmiepakke til en værdi af ca. 100.000 kroner.

Nordex Food fra Brønderslev Kommune vandt Facebook-konkurrencen og dermed seernes pris.