Se videoer: Masser af tæsk til Danmarks største boksestævne

Hele 186 boksere bankede på døren til Nørresundby Idrætscenter i weekenden - søndag var der finaler og TV2 Nord var med.

Efter to års pause på grund af corona var der kæmpe tilslutning til Lindholms traditionsrige stævne - Danmarks største - med boksere helt fra Irland og Island.

Søndag var der 'store finaledag' med 34 finalekampe - 10 af dem med lokale nordjyske talenter.

Første finale med nordjysk deltagelse var i 69 kg-klassen for U19-drenge, hvor Lindholms egen Benjamin Fischer Henrichsen blev stoppet på grund af en skade i første omgang mod Truls Rolandsen fra Pors i Norge.

Ved finalen i 56 kg-klassen i eliterækken mødte Robin Thing fra Pandrup Bokseklub norske Niclas Paulsen fra AIK Lund. Se video fra kampen her:

Robin Thing lagde godt ud og havde sin norske modstander til tælling allerede i første omgang, men Robin Thing tabte pusten, og måtte selv tage stående tælling mod slutningen af første omgang. Det blev en noget rodet affære de sidste par omgange og endte med en fortjent 4-1 sejr til Niclas Paulsen.

Finalen i 57 kg-klassen, elite endte desværre også i lokalt nederlag. Gulled Jama fra Jyden i Aalborg stod overfor den stærke norske bokser Mohammedullah Wakili fra Grimstad og her måtte den lokale Aalborg-bokser tage imod mange træffere fra modstanderen som viste sig alt for stærk.

Da Gulled Jama måtte tage stående tælling for tredje gang i kampen valgte kamplederen klogeligt at stoppe kampen og Mohammeddullah vandt på RSC. Se video fra kampen her:

I U17-finalen i 45 kg-klassen var der dog lokal succes og bevis for at Pandrup Bokseklub har mange unge talentfulde boksere på vej. En af dem er Mikkel Trudslev Christensen på bare 16 år, der mødte norske David Vesth.

Han udboksede sin modstander over alle tre omgange og efter stående tælling i sidste omgang blev kampen stoppet.

82 kg-klassen bød på regulær hjemmekamp, da den arrangerede klubs egen bokser og eneste finaledeltager Rami Najmi var i ringen mod Mark Thomassen fra Grenå Bokseklub. Se video fra det jævnbydige opgør her:

I sin kun tredje kamp i karrieren boksede Rami Najmi en flot, disciplineret kamp og havde fuldstændig styr på sin modstander. Mod slutningen af tredje omgang fik Rami Najmi et par hårde træffere ind og kamplederen stoppede kampen til fordel for debutanten.

I finalen i 71 kg-klassens eliterække var der store foreventninger til AK Jydens stortalent, 18-årige Sebastian Jensen, der for nylig viste storform ved det tradtionelle julestævne.

Sammen med træner Sune Krogh (tredje generation af Krogh-familien) havde de forberedt sig godt inden finalen mod Jacob Fryd fra Thor i Randers, men da han først kom i ringen havde han glemt alt om taktikken. Se video her:

Allerede i anden omgang blev kampen stoppet efter endnu en tælling, til stor skuffelse for de mange fremmødte Aalborg-tilskuere