Sejre til Pirates og White Hawks

Begge de nordjyske isliga-hold fik en sejr med sig efter søndagens opgør. Høgene måtte dog kæmpe lidt ekstra for pointene.

I Gigantium tog Aalborg Pirates mod Gentofte Stars, som tog fusen på aalborgenserne i november med en 4-0-sejr.

Anderledes gik det i dag, hvor nordjyderne sad på kampen fra start til slut. Og da kampen blev fløjtet af, kunne piraterne takke Kirill Kabanov, Lasse Bo Knudsen, Peter Quenneville, Oliver Hinse og Nikolak Carstensen for at score hver én gang, mens buret blev holdt rent i den anden ende.

Med 5-0-sejren er Aalborg Pirates tilbage på andenpladsen Metal Ligaen.

Høgene måtte bakse med vingerne

Knap så sikkert så det ud, da Frederikshavn White Hawks tog imod Herlev på hjemmebane. Høgene har tidligere vundet 7-3, 12-1 og 5-1 i sæsonens tre tidligere opgør - men søndag så det skidt ud.

Herlev startede bedst med en scoring til 0-1 efter 53 sekunder i anden periode. Kristian Jensen svarede igen med en scoring i powerplay midt i perioden.

Med tre minutter igen af perioden scorede Nick Olesen til 2-1 på en returpuck, som han fik prikket ind bag Herlevs målmand Evan Mosher. Dermed er Nick Olesen ligaens topscorer.

I tredje periode brændte det på hos nordjyderne flere gange, men Herlev fik ikke pucken i mål.

Frederikshavn ligger nu nummer tre i Metal Ligaen - fem point efter rivalerne fra Aalborg og 12 point efter Herning Blue Fox på førstepladsen.