Ser frem til Monaco

Søndagens løb er en glimrende mulighed for Marco L. Sørensen til at vise sig frem, fordi der er stor opmærksomhed omkring arrangementet. Foto: Pressefoto (arkiv)

Den nordjyske kører, Marco L. Sørensen, glæder sig til, at han søndag skal køre et løb på den prestigefyldte og legendariske bane i Monaco.

Marco L. Sørensen, som kæmper for at komme til at køre Formel 1, kan netop nu se frem til et af karrierens foreløbige højdepunkter. Inden længe skal han køre et løb på en af de helt store baner, den legendariske bane i Monaco.

Netop fordi løbet skal køres på banen i Monaco vil der være ekstra stor opmærksomhed omkring kørerne i Formel Renault 3.5, som Marco L. Sørensen kører i. Derudover bliver løbet afholdt i forbindelse med Formel 1 Grand Prix'et, hvilket blot skaber endnu mere fokus.

- Det bliver helt vildt at køre i gaderne i Monaco. Banen er helt fantastisk og det er nærmest en drøm, der går i opfyldelse, især når arrangementet er en del af Formel 1 weekenden. Vi kører vores lø lige inden Formel 1 løbet om søndagen, så tilskuerpladserne vil være totalt fyldt op. Det bliver fantastisk, siger Marco L. Sørensen.

Løbet, som Marco L. Sørensen deltager i, bliver kørt søndag umiddelbart inden Formel 1 løbet.

Forsiden lige nu