Sex-chatter får dom på mandag

Den 73-årige mand fra Sæby, der sidste år forsøgte at lokke en 14-årig pige til sex, må vente til på mandag med sin dom. Han risikerer op til ti måneders fængsel.

En 73-årig mand fra Sæby må vente til på mandag på sin dom for forsøg på at lokke en mindreårig pige til sex i maj sidste år.

Den 73-årige var gennem halvandet år i kontakt med det, han troede var en 13-14-årig pige fra København gennem. Manden forsøgte i maj sidste år at lokke hende til Aalborg for at "lære hende at bolle," som han skrev til hende via chat.

Afsløringerne har haft store konsekvenser for manden. I retten skulle han efter i følge ekstrabladet.dk have sagt i sin egen "forsvarstale":

- Mit netværk er ødelagt. Familien er forsvundet. Jeg kan ikke længere handle ind i min hjemby, og jeg har måtte skifte læge og tandlæge, fortsatte den 73-årige i sin egen forsvarstale, som han havde skrevet ned på papir

Sagen er speciel, fordi det er den første, der søger at dømme for forsøg på at lokke til sex. Strafferammen er op til ti måneders fængsel.

Forsiden lige nu