LIGE NU:

Sidste chance for sejr

Søndag er det sidste chance, hvis AaB vil have en sejr med på sommerferie fra SAS Ligaen. Cheftræner Magnus Pehrsson håber, holdet kan hente sejren i sæsonens sidste kamp, når holdet i morgen gæster Farum Park.

Selvom kampens resultat ikke får indflydelse på hverken AaB's eller FC Nordsjællands placering, er der ifølge AaB's cheftræner alligevel en masse at spille for.

- For os som hold er det jo en mulighed for at bryde den dårlige stime, vi har været inde i på det seneste, og derfor er der masser af grund for os til at gå benhårdt efter sejren og dermed få sluttet sæsonen fornuftigt af, siger Magnus Pehrsson.

- Samtidig er det en oplagt mulighed for os til at se nogle af vores unge spillere i aktion, og vi vil benytte kampen til at lade en eller flere af dem starte på banen, og det skal blive interessant at se, hvordan de løser opgaven, siger cheftræneren.

Luton Shelton, Steve Olfers, Michael Jakobsen, Kasper Bøgelund, Kenneth Stenild, Thomas Enevoldsen og Michael Beauchamp er ude med skader, sygdom holder Marcus Tracy ude af opgøret, mens Anders Due har karantæne til kampen.