Sidste kamp for Aalborg DH

For cheftræner Allan Heine kan den første kamp i kvalifikationsspillet samtidig blive den sidste i spidsen for Aalborg DH. Foto: Daniel Mikkelsen

I aften spiller Aalborg DH den første kamp i nedrykningsspillet, men det kan samtidig blive klubbens sidste kamp overhovedet.

Når Aalborg DH i aften løber på banen imod Ringkøbing Håndbold, så er det måske allersidste gang.

Hvis ikke den økonomiske situation bliver markant anderledes inden for to døgn, så lukker Aalborg DH. Men ifølge cheftræneren, er det ikke noget spillerne tænker på nu.

- Vi forsøger at holde vores fokus på kampen. Vi er jo nødt til at lægge den økonomiske situation i baghovedet, da det ikke er noget vi kan kontrollere alligevel. Vi kan kun gøre vores for at gøre det godt på banen, og det vil vi selvfølgelig gøre alt for, siger cheftræner i Aalborg DH, Allan Heine.

Aalborg DH mangler 1 million kroner for at komme i mål i denne sæson.

- Vi må jo se realistisk på det, og det er da ærgerligt, hvis det her bliver den sidste kamp, brandærgerligt! Men så må det være sådan, for opbakningen eksisterer bare ikke, siger direktør i Aalborg DH, Lars Steffensen.

Nedrykningsspillet består af minimum af to kampe imod tre andre hold, men det er altså tvivlsomt, om Aalborg DH spiler de sidste fem.

Kampen i aften spilles kl. 19.30 i Ringkøbing.

Forsiden lige nu