Sigtets kæreste: Vi er jo helt almindelige mennesker

05:50

1 af 2

Kæresten til den 32-årige mand, der tirsdag blev varetægtsfængslet, sigtet for drabet i Hobro mandag, vidste der skulle ske noget.

- Jeg har det ikke ret godt. Det er jo min mand der er med i det her. Vi er helt almindelige mennesker og vi skulle jo til at giftes og have børn.

Sådan fortæller Diana den Engelsman Jensen - kæresten til den 32-årige R, der tirsdag blev varetægtsfængslet til 30. juni, sigtet for manddrab og forsøg på manddrab. En episode der fandt sted mandag eftermiddag.

Torsdag i sidste uge fandt kæresteparret ud af at der var noget under opsejling. De kontaktede politiet i flere omgange, men uden at få tilbudt hjælp svarende til situationens alvor. De kunne optage det forestående møde med en diktafon og samle deres egne beviser.

- Vi turde ikke tage den risiko. Tænk hvis det blev opdaget? Hvad ville der så ske. Det synes vi ikke var vejen frem. Vi havde håbet på noget mere konkret hjælp, siger Diana den Engelsman Jensen der i dag kun kan drømme om et andet udfald end det fatale, der fandt sted.

- Jeg havde allerhelst set at de alle sammen var kommet ud igen, og at der var blevet fundet en løsning, men der var åbenbart ikke nogen løsning. Han (R red.) følte sig presset af situationen og det ender uheldigt. Det bebrejder jeg ham ikke for.

Spørgsmål: Bebrejder du politiet?

- Ja det gør jeg, for det kunne være undgået det her.

Forsiden lige nu