Foto: Pressefoto

Skagens turistdirektør stopper

Lene Kappelborg, som gennem mere end 10 år har stået i spidsen for Skagen Turistforening og Turisthus Nord har opsagt sin stilling.

I knap 10 år har Lene Kappelborg stået i spidsen for Skagen Turistforening og siden Turisthus Nord i to år, men nu er det slut. Kappelborg har givet bestyrelsen i Turisthus Nord sin opsigelse, og har efter planen sidste arbejdsdag til udgangen af april.

- Bestyrelsen beklager dybt Lene valg. Lene har gjort en formidabel indsats og har positioneret Skagen som en af landets mest populære turistdestinationer, medvirket til en god turistudvikling i Frederikshavn Kommune og Nordjylland, og hun har gennemført en vigtig fusion af de tre store turistforeninger i kommunen, siger bestyrelsesformand Jacob Thorup Larsen og sender en tak i Lene Kappelborgs retning.

Selv udtaler Lene Kappelborg i forbindelse med sin opsigelse.

- Jeg har haft en utrolig spændende tid som turistdirektør med mange gode oplevelser. Jeg føler nu, at jeg er kommet i mål med mine opgaver - senest med fusionen af de tre turistforeninger. Det giver mig lyst til at prøver kræfter med nye, store opgaver, og jeg vil bruge den næste tid til at overveje, hvilken vej jeg skal nu.

Turisthus Nord påbegynder nu arbejdet med at finde en arvtager til stillingen, og har taget et rekrutteringsfirma med på råd.

- Hun (Lene Kappelborg red.) videregiver et yderst spændende job med mange muligheder, en virksomhed med meget kompetente medarbejdede og en spændende destination med mange kvaliteter og et fortsat potentiale, siger Jacob Thorup Larsen.