Skarp Miller sendte White Hawks på sejrskurs

Frederikshavn White Hawks er efter 3-1-sejr hjemme igen foran i kvartfinaleserien mod Aalborg Pirates.

1710 tilskuere i Scanel Hockey Arena kunne tirsdag aften se hjemmeholdet bringe sig tilbage i front i kvartfinaleserien mod Aalborg Pirates.

Kampen, der endte 3-1, var tæt og dramatisk og i høj grad præget af powerplay-situationer.

I første periode fik White Hawks ikke udnyttet dem, men i allersidste sekund lykkedes det alligevel at komme foran.

Adam Miller fik sat pucken i maskerne bag Pirates-keeper Mustukovs og så var han igang.

Det var Pirates også, og det var kun Joe Fallon, der levedere flere pragtredninger for White Hawks der sørgede for at kampen ikke fik et helt andet udfald.

Det skulle dog i stedet blive til 2-0 til hjemmeholdet. Og igen med Adam Miller som afsender på pucken, der blev sat op af Colin Vock.

Pirates fik reduceret i slutningen af tredje periode hvor Sebastian Ehlers med baghånden sendte en retur-puck fra Joe Fallon i mål.

Herefter satte Piraterne alt ind på en udligning. Mustukovs forlod buret for at skabe overtal på isen, men skarpe Adam Miller straffede i stedet piraterne og viste hvor god hans målnæse er. Og så havde White Hawks igen vundet.

Der står nu 2-1 i kvartfinaleserien hvor næste kamp spilles fredag i Aalborg.