LIGE NU:

Skicenterplaner lagt på is

Skicentervej i Frederikshavn er for længst anlagt og navngivet, men for enden af vejen kommer der alligevel ikke noget skicenter. Efter 8 års kamp er for og imod centret er planerne nu droppet. Investorerne kan ikke finde pengene.

Bakken skal forblive grøn. Beboerne i Båder Bæk området i den vestlige del af Frederikshavn bliver alligevel ikke nabo til en stor kunstig skibakke. Dermed har de vundet otte års kamp.

- Vi turde næsten ikke tro det. Vi havde opgivet, men det er dejligt, siger Søren Pedersen fra Frederikshavn.

I otte år har forskellige investorer med opbakning fra Frederikshavn Kommune forsøgt at realisere visionen om et kunstigt skicenter. Nu har de opgivet, og kommunen køber jorden tilbage.

- Hvis de hele tiden har vist, at det ikke kunne realiseres, så kunne de godt have sagt det, siger borgmester Erik Sørensen (Soc.dem.)

Borgmesteren ærgrer sig dog over, at projektet ikke bliver til noget. Den opfattelse deler ikke alle i byrådet. SFs Paul Rode Andersen var med til at stemme for projektet.

- Jeg græder krokodilletårer, og i SF er vi bestemt ikke kede af, at det ikke bliver til noget, siger Paul Rode Andersen (SF).

Politikerne i Frederikshavn skal nu finde ud af, hvad bakken skal bruges til, men en ting ligger fast. For enden af Skicentervej bliver der ingen skicenter.