Skidt dag for nordjyske fodboldhold

Både Hobro, Blokhus FC, FC Hjørring og også Fortuna Hjørrings kvinder tabte mandagens kampe.

Vejle 4-0 Hobro

Hobro fik en lussing i fodboldens 1. division, da de mandag mødte Vejle. Holdet tabte med hele 4-0.

Første halvleg var ellers ikke særlig mål rig. Kun en enkelt gang blev bolden sat i nettet, da Denis Fazlagic gjorde det til 1-0.

Men så startede Vejles målfest. Først gjorde Thomas Mikkelsen det til 2-0, hvorefter Oliver Tychosen på straffespark satte bolden ind til stillingen 3-0.

Selvsamme Oliver Tychosen satte den fjerde og sidste kasse ind tre minutter før kampens slutning.

Skive 3-1 Blokhus FC

Blokhus FC var på en svær opgave på udebane mod Skive, som levede op til favoritrollen, som helt fortjent hev sejren i land.

Slutresultatet blev 3-1 efter at Blokhus først kom bagud med 2-0, hvorefter Nikolaj Thomsen fik reduceret til 2-1 efter en times spil. I slutningen af anden halvleg kunne Skive slå sejren fast med scoringen til 3-1.

Blokhus er efter dagens kamp stadig i akut nedrykningsfare på næstsidste pladsen i 1. division.

FC Hjørring 0-4 Esbjerg

Det var op ad bakke for FC Hjørring, da de var oppe i mod favoritterne fra Esbjerg fB. Og det endda selvom Esbjerg fBs målmand, Lukas Hradecky, blev udvist kort før halvleg, fordi han stoppede bolden med hånden udenfor straffesparksfeltet.

Allerede på dette tidspunkt var nordjyderne bagud med 2-0, men selvom de altså kunne fortsætte kampen med en mand i overtal, så hjalp det ikke synderligt.

I anden halvleg scorede Søren Rieks og Jesper Lange et mål hver, og bragte altså Esbjerg fB frem til slutresultatet 4-0.

Fortuna Hjørring 0-3 Brøndby

Heller ikke på kvindesiden gik det særlig godt. Kvinderne tabte kampen i 3F Ligaen mod Brøndby 3-0. Kampen var ikke så mål rig i første del af kampen. Men i det 82. minut scorede Michelle Heyman til stillingen 2-0, efter at Lise Munk havde scoret kort inden halvlegen.

Brøndbys Emma Madsen scorede i det 89. minut med et langskud. Dermed er holdet nu nede på tredjepladsen i landets bedste fodboldrække for kvinder.