LIGE NU:

Skilte-gak-gak: Identiske skilte, men forskellig risiko

Sindal Marked plejer at sætte skilte op forskellige steder for at reklamere for markedet. Nu har de fået at vide, at et af deres skilte skal fjernes, fordi det er farligt, selvom det er identisk med de andre - tilladte - skilte.

Hvordan kan man have to identiske skilte, hvoraf kun det ene skilt er farligt for trafikken? Det spørgsmål stiller Sindal Marked. Og de undrer sig. De har nemlig i 20 år sat skilte op ved indfaldsvejene i byen seks uger før markedet, for at reklamere for Sindal Marked.

Men nu vil Vejdirektoratet have at skiltet, der står ud til Frederikshavnsvej, som er en statslig vej, skal fjernes. Det skal det, fordi man fra Vejdirektoratets side mener, at der er en risiko for at folk kigger på skiltet i stedet for at kigge på vejen, og derfor er det farligt.

Ved fem andre veje, som er kommunale veje, har Hjørring Kommune givet tilladelse til, at der må sættes skilte op, for kommunen mener ikke, at skiltene er farlige.

Vejdirektoratet og Hjørring Kommune vurderer trafiksikkerheden efter den samme lovgivning, men alligevel er de uenige om, hvorvidt skiltene er farlige eller ej.

Sindal Marked har i dag fjernet skiltet ud til Frederikshavnsvej.

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Fisketrappe

Klager bremser projekt ved fisketrappe - regning kan ende hos skatteborgerne

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden