Skipperen på Nordsøen går fra borde

Nordsøen Forskerpark og Nordsøen Oceanarium skal have ny direktør. Den nuværende direktør, Jens Otto Størup, har fået job som områdedirektør hos IT firmaet KMD og stopper derfor.

Siden november 2006 har Jens Otto Størup været direktør for både turistattraktionen Nordsøen Oceanarium og forskerparken Nordsøen Forskerpark i Hirtshals.

- Jeg har haft nogle utrolig spændende år på Nordsøen, hvor jeg sammen med bestyrelsen og vores dygtige medarbejdere har fået søsat mange vigtige udviklingsprojekter, senest fornyelsen af den ældste akvariebygning, et projekt til 54,2 mio. kroner, siger Jens Otto Størup.

Formanden for Nordsøen Forskerpark og Nordsøen Oceanarium, Viggo Bilde, udtrykker ærgrelse over at skulle sige farvel til Nordsøens skipper her i foråret.

- Bestyrelsen har været ovenud tilfredse med det stykke arbejde som Jens Otto sammen med medarbejderne har lagt i at udvikle og drive både forskerparken og turistattraktionen, siger Viggo Bilde, og fortsætter;

- Vi indleder nu arbejdet med at finde en afløser for Jens Otto. I 2006 besluttede vi at have en fælles direktør for de to institutioner, og denne konstruktion er rigtig, viser vores erfaringer.

Jens Otto Størup's kommende arbejdsgiver, KMD, er med sine 3200 medarbejdere og en omsætning på 3,8 mia. kr. det største dansk baserede IT firma.

Forsiden lige nu