LIGE NU:

Skole og virksomhed indstiller Brønderslev-lærling til anerkendt pris

Kasper Sønder Christensen er sammen med 24 andre lærlinge indstillet til Metalindustriens Lærlingepris.

Kasper Sønder Christensen er indstillet til Metalindustriens Lærlingepris, ML-prisen, der gives til lærlinge, der er i topklasse både fagligt og socialt.

Kasper er en af 24 lærlinge, der er indstillet til prisen. Han er indstillet til prisen af både sin virksomhed, Im. Stiholt A/S, og sin skole, Auto College Aalborg. Begrundelse er blandt andet:

-Kasper er fagligt utrolig dygtig. Selv de største opgaver har han styr på. Han går bare i gang, og sådan har det været fra begyndelsen. Kasper er en, man kan stole på. Når han har løst en opgave, kan du være hundrede procent sikker på, at den er løst ordentlig.

-Han er en meget vellidt kollega og holdkammerat, men besidder også et stort fagligt overskud, lyder begrundelsen af valget af Kasper Sønder Christensen i en pressemeddelelse

Selv siger hovedpersonen:

-Grunden til, at jeg er blevet god til mit fag, er nok, at jeg virkelig interesserer mig for det. Og så har jeg været på en god arbejdsplads og god skole, hvor de har taget sig tid til eleverne. Jeg er blevet fastansat i virksomheden efter svendeprøven, hvilket er fedt.

-Det betyder rigtig meget, at få ML-Prisen. Det er en stor anderkendelse, og stort at vide, at andre synes, man har gjort det godt, siger Kasper Sønder Christensen.

Det er 12. gang, at Metalindustriens Lærlingepris uddeles. Det foregår denne gang på fredag den 27. september i Den Sorte Diamant i København. Prisen bliver overrakt af undervisningsminister, Christine Antorini.