LIGE NU:

Skolerne byder velkommen tilbage efter lockout

På Klarup Skole blev dagen markeret med rundstykker til lærerne og is til eleverne.

Mandag morgen kunne skolerne igen byde forældre og elever velkommen til skolen efter fire ugers ufrivilligt fravær som følge af arbejdsgivernes lockout af lærerne.

På Klarup Skole blev dagen markeret med rundstykker til lærerne og is til eleverne. Og alle havde glædet sig til gensyn med kammerater og kolleger.

- Nu har vi jo gået rundt på gaden og fået noget fællesskab der, det har rykket os tæt sammen, men nu er vi indenfor rammerne igen, og det er vi glade for, siger Karsten Simonsen, der er lærer i indskolingen på Klarup Skole.

I dag var også dagen, hvor de ældste elever fik at vide, hvilke fag de skal op i til sommer. Og nu hvor eleverne ikke har fået undervisning i fire uger, skal der arbejdes ekstra hårdt for at få styr på pensum.

- Jeg skal ha nogle op i tysk. Vi skal ha repeteret emnerne og vi har ikke meget tid til det, men vi skal jo klare det, lyder det fra Andreas Bögh, der er tysklærer på skolen.

Hans Christian Vistisen fra 9. b, er dog ved godt mod og fortæller at lærerne har været gode til hjælpe med forberedelsen også inden lockouten, og så har eleverne også været gode til at forberede sig derhjemme i de uger lockouten stod på.