Skraldemændene i Hjørring har nedlagt arbejdet

01:49

1 af 2

Renovationsarbejderne hos Nord-Ren A/S nedlagde i morges arbejdet fordi det var for glat til at hente skrald hos borgerne i Hjørring.

En kombination af regn og manglende snerydning på villavejene i Hjørring fik tidligt i morges renovationsarbejderne hos Nord-Ren A/S til at nedlægge arbejdet, fordi det var for glat til at arbejde.

- Jeg blev ringet op tidligt i morges af mine kollegaer som sagde at hverken biler eller folk kunne stå fast, og at de derfor havde vendt bilerne for at køre hjem igen. Så det var jeg jo også nødt til at gøre, siger tillidsrepræsentant John Brønnum, Nord-Ren A/S til TV2/NORD.
Direktøren bekræfter, at arbejdet med at hente skrald er stoppet, men afviser at medarbejderne er gået i strejke.

-Vi har kaldt dem hjem fordi det var for glat til at udføre arbejdet. De har ikke nedlagt arbejdet, siger adm. direktør i Nord-Ren A/S, Preben Nielsen til TV2/NORD.

Sidste år fik renovationsarbejderne i Hjørring pigsko for at de ikke skulle falde, og de har, ifølge direktøren, hjulpet på problemet men altså ikke nok.

-Efter planen møder folkene ind igen i morgen, for at se om det skulle være blevet bedre. Så der prøver vi igen, siger adm. direktør i Nord-Ren A/S, Preben Nielsen til TV2/NORD.

Forsiden lige nu