Slundt skifter til Aalborg Håndbold

00:48

Aalborg Håndbold har hentet playmakeren Morten Slundt i Bundesligaen. Foto: Jesper Lange

1 af 2

Dansk topspiller i Bundesligaen er klar for Aalborg Håndbold fra 1. juli.

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig aftale med den 28-årige playmaker Morten Slundt, der skifter fra den tyske Bundesligaklub Ballingen, hvor han ellers var på kontrakt de kommende to sæsoner.

- Morten Slundt er en spiller, der passer perfekt ind på vort hold. Han kan sætte spillet op, er gennembrudsstærk, hurtig, kan spille flere pladser og dækker godt op. Vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os. Han har stor erfaring fra den danske liga, og en sæson i Bundesligaen har givet ham ekstra styrke. Jeg er sikker på, at han igen bliver en profil i ligaen, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Morten Slundt spillede for Nordsjælland Håndbold i fire sæsoner og var en af de centrale spillere i holdets succes i forrige sæson. Her var han den tredje mest effektive spiller i ligaen, så flere Bundesliga-klubber fik øjnene op for ham.

Det gav ham en kontrakt hos nyoprykkerne Eintracht Hildesheim, og her indledte han den netop afsluttede sæson så stærkt, at en anden Bundesligaklub HBW Ballingen pr. 1. januar 2012 skrev kontrakt med ham.

- Det er stort at spille håndbold i Bundesligaen, og det er gået godt for mig hernede. Alligevel har jeg valgt at søge hjem mod Danmark igen, og jeg synes, det ser rigtigt spændende ud i Aalborg Håndbold. En klub med høje ambitioner, dygtige trænere og et godt set-up med mange tilskuere i Gigantium, så valget var ikke så vanskeligt for mig, siger Morten Slundt.

Forsiden lige nu