Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

Socialdemokrat anklager borgmesteren

Socialdemokratisk bestyrelsesmedlem anklager Venstre-borgmester Lars Møller for at ansætte udenlandsk landbrugsmedhjælper, der ikke er organiseret i en fagforening.  

Det socialdemokratiske bestyrelsesmedlem June Menne fremførte kritik af borgmester Lars Møller på Facebook mandag. Kritikken blev hurtigt pillet af Facebook, men hun fastholder kritikken.

- Som jeg forstår det, er de folk, som borgmesteren han ansat, ikke organiseret i en fagforening. Det mener jeg, er forkert. Det kan ikke være rigtigt, at polakker og rumænere kommer herop og presser danskere ud i arbejdsløshed, siger June Menne til Kanal Frederikshavn.

Borgmesteren afviser kritikken.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har en rumænsk landsbrugsmedhjælper. Han har arbejdet hos mig i tre år. Der er styr på alle kontrakter, og han får en løn på linje med de andre landsbrugsmedhjælpere, pointerer Lars Møller.

Han blander sig ikke i, om et evt, medlemskab af en fagforening.

- Det er frivilligt, om man ønsker at organisere sig. Jeg forholder mig til, at jeg har en meget dygtig og ambitiøs landsbrugsmedhjælper, som bor her sammen med sin kone, og de gør en kæmpe indsats for at integrere sig, og han er faktisk medlem af 3F, siger Lars Møller.