Direktør Andreas Rasmussen glæder sig over både overskud og kundetilgang.

Solidt regnskab fra Nørresundby Bank

Den nordjyske bank trodser krisen med et overskud for regnskabsåret 2012, der er mere end 60 procent bedre end året før.

I en tid, hvor flere pengeinstitutter har haft problemer, offentliggør Nørresundby Bank sit årsregnskab for 2012 med et resultat før skat på 97,5 mio. kr. mod et overskud på 60 mio. kr. året før - en resultatforbedring på mere end 60 pct. og det bedste resultat for banken siden finanskrisens start.

- Der er i vores øjne tale om et solidt årsregnskab, der viser, at Nørresundby Bank fortsat trodser krisen ved hele tiden at udvise påpasselighed, forstandighed og rettidig omhu, siger direktør Andreas Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han glæder sig samtidig over, at banken netto har modtaget 1.823 nye kunder i året, der gik, så banken i dag har over 62.000 kunder. Samtidig er også 1.600 nye aktionærer kommet til, så antallet på dette område nu har rundet 22.000. Aktionærerne kan i øvrigt se frem til 20 pct. udbytte eller 2 kr. pr. 10 kroners aktie.

- Mens der i medierne ofte spores bekymring for særligt de mindre pengeinstitutters velbefindende, har Nørresundby Bank uanset krisen hvert år leveret overskud, siger Andreas Rasmussen.