Søren Larsen slog Blokhus

Med fire mål var Søren Larsen hovedarkitekten bag AGF's 5-2-sejr over Blokhus i pokalturneringen.

Søren Larsen er med fire pokalmål i AGF's 5-2-sejr over Blokhus FC så småt gået i gang med at bevise, at aarhusianerne ikke satsede forkert, da de for nylig hentede den høje angriber tilbage til dansk fodbold.

Med sejren er AGF og Søren Larsen klar til tredje runde i den danske pokalturnering efter den sikre udebanesejr over Blokhus FC, der i sidste sæson sikrede sig oprykning til 1. division.

29-årige Søren Larsen startede for første gang på banen for AGF - i modsætning til sine syv hidtidige superligakampe for klubben - og han var på pletten allerede efter ni minutter.
Det tog dog angrebsmakkeren Peter Graulund under et minut at bringe AGF foran 1-0. Kort efter udlignede Blokhus FC, men herefter indledte Søren Larsen så sit onemanshow.

De fire mål må betegnes som et lille selvtillidsboost til Søren Larsen, der endnu ikke virker helt i topform. Det er således også kun blevet til et enkelt superligamål i AGF-trøjen.
Næste chance for at udbygge målscoringen for Søren Larsen bliver på hjemmebane mod FC Midtjylland mandag den 12. september i Superligaen.