LIGE NU:

Sorg på drabssted

Kammerater til den 21-årige fra Århus, der blev dræbt af knivstik i Jomfru Ane Gade, dybt berørte.

Midt på eftermiddagen lørdag mødte seks unge mænd fra Århus op ved Seven-Eleven-forretningen på hjørnet af Jomfru Ane Gade og Bispensgade i Aalborg for at lægge blomster på det sted, hvor deres 21-årige kammerat tidligt lørdag morgen døde af knivstik.

De seks unge var dybt berørte og flere af dem græd åbenlyst. TV2/Nords reporter talte med tre af de unge fra Århus, og de betegnede alle deres afdøde ven som en stille og rolig og meget velfungerende mand, der passede sit arbejde og førte et normalt liv midt i Århus, hvor han var bosiddende.

Politiet i Aalborg oplyste lørdag eftermiddag til TV2/Nord, at efterforskningen har vist, at der ikke er tale om et bandeopgør, men derimod om tilfældigheder og skænderier på restaurant Tiger, som pludselig udviklede sig til et rent voldsorgie.

- Der blev stukket med knive og kastet med flasker, både inde på Tiger og på Jomfru Ane Gade udenfor, siger vicekriminalinspektør Ole Kristensen til TV2/Nord - og han oplyser, at slagsmålet begyndte mellem to grupper af unge - een fra Århus og een fra København.

Ialt er ni personer blevet anholdt efter masseslagsmålet på Tiger, som altså kostede en ung mand livet. To nordjyder på henholdsvis 20 og 21 år er begge indlagt med alvorlige kvæstelser som følge af flere knivstik i ryggen. Yderligere fire blev kvæstet, heriblandt en 35-årig dørmand fra Tiger.

Ole Kristensen oplyser endvidere, at ingen af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdagen.

- Vi er ved at stykke forløbet sammen bid for bid via afhøringer af de anholdte og vidner samt billeder fra overvågningskameraerne, siger Ole Kristensen, der leder den store styrke af ekstraindkaldte politifolk, som arbejder med opklaringen.

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Erik Bertelsen og historiske fund

TV: Kom med ’Ud ad døren’ – på jagt efter fortidens skatte med metaldetektor

20210416-203855-L_40Mb

Piraterne på guldtogt: Aalborg tabte første DM-finale

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Til forsiden

Til forsiden