LIGE NU:

Sort uheld koster spiller

Amerikanske Kevin Burns var stort set på plads i 1. divisionsklubben Blokhus FC, men han har uheldigvis pådraget sig en korsbåndskade og er taget hjem til USA. Det skriver bold.dk.

Efter tre år i MLS-klubben Columbus Crew søgte den 26-årige midtbanespiller Kevin Burns denne vinter mod Europa. Efter testophold i FC Hjørring og Viborg havnede han i Blokhus FC og her var cheftræner Søren Kusk så begejstret, at han ville tilknytte amerikaneren.
Men torsdag i sidste uge var sort, sort uheld ude til træning.

- Det er så uheldigt, som det kan være. Han har pådraget sig en korsbåndskade, så det er udelukket, at vi skriver med ham nu. Han er taget tilbage til USA, siger cheftræner Søren Kusk til bold.dk og tilføjer:

- Det er virkelig en streg i regningen. Jeg havde håbet og troet på, at han kunne blive en super spiller for os. Men sådan skulle det desværre ikke være. Vi arbejder nu videre med nogle forskellige ting, men jeg ved ikke, hvad det bliver til.

Kusk har i vinterpausen foreløbigt sagt goddag til keeper Mikkel Petersen, der lejet i Thisted. FCM-talentet Semiu Oladiti, der ligeledes er lejet og angriberen Mark Tubæk, der næsten er på plads.