Foto: Jesper Christiansen

Spalvis kan få debut mod Midtjylland

I sidste weekend fik 19-årige Andreas Bruhn sine første officielle minutter for AaB's bedste mandskab. Mandag aften kan unge Lukas Spalvis få sine første minutter i en superligakamp.

Duellen mod rivalerne og det øjeblikkelige tophold fra FC Midtjylland afvikles på Nordjyske Arena, hvor AaB ikke har tabt sine seneste seks Superliga-kampe eller siden 4. april.

Cheftræner Kent Nielsen spår en underholdende kamp:

- FC Midtjylland har været dygtige til at udnytte momentum, og med masser af energi og tro på egne evner har man formået at få marginalerne til at gå sin vej, siger han i en pressemeddelse.

- Samtidig har FC Midtjylland lukreret af at kunne stille med stort set samme opstilling hver gang, ligesom "Duncan" (Morten Rasmussen, red.) med sine fem mål for alvor har vist tænder, siger Kent Nielsen om den tidligere AaB-angriber og tilføjer:

- For os handler det om at præstere og levere på samme spillemæssige niveau som i vores seneste kamp mod FC Nordsjælland, så vi med masser af bevægelighed og hurtigt spil kan kombinere udenom FC Midtjyllands fysik.

Skadeslisten omfatter Jeppe Curth og Kenneth Emil Petersen, mens Rasmus Jönsson er spilleklar, men endnu ikke kampklar.