Sparekassefusion kan betyde fyringer

Sparekassen Farsø bliver en del af Den Jyske Sparekasse, som har hovedkontor i Grindsted. Direktør vil ikke afvise, at det kan betyde fyringer.

Repræsentantskabet i Sparekassen Farsø besluttede på et møde mandag at anbefale en fusion mellem Sparekassen Farsø og Den Jyske Sparekasse. Det sker efter, at begge sparekassers bestyrelser et stykke tid har drøftet mulighederne for et samarbejde.

- Vi har i Sparekassen Farsø arbejdet for at sikre et stærkere kapitalgrundlag for en fornuftig fremadrettet drift, og konklusionen er blevet, at det bedste valg er en fusion med Den Jyske Sparekasse, siger Mogens Jensen, direktør for Sparekassen Farsø.

Sparekassen Farsø bliver et selvstændigt område af Den Jyske Sparekasse med egen områdedirektør, der får ansvaret for den daglige drift og den lokale indsats. I første omgang vil Sparekassen Farsø's nuværende direktør, Mogens Jensen, påtage sig denne opgave.

Mogens Jensen vil ikke afvise, at fusionen med Den Jyske Sparekasse kan betyde fyringer.

- vi vil først tage os af den her fusion og så må vi se, om den får betydning for medarbejderne, siger han.

Torsdag den 15. marts vil fusionen være på dagordenen på repræsentantskabsmøderne i begge sparekasser, hvor den formelle beslutning bliver taget.

Forsiden lige nu