LIGE NU:

Spillere overfaldt dommere

Hollandsk dommer overfaldet under Dana Cup i Hjørring.

Tab og vind med samme sind, lyder det ofte flot i sportens verden. Sådan gik det dog ikke ved en kamp under Dana Cup i Hjørring sent fredag aften. Her blev en hollandsk dommer nemlig i forbindelse med en kamp overfaldet af spillere og ledere fra et juniorhold fra Ecuador.

Det gik så voldsomt til, at banevagten ved kampen valgte at tilkalde Nordjyllands Politi. Det oplyser NORDJYSKE Medier.

- Vi fik en anmeldelse om at en dommer var blevet overfaldet med adskillige knytnæveslag i forbindelse med en kamp mellem et norsk og et ecuadoriansk hold, fortæller vagtchef Peter Redder, Nordjyllands Politi. Spillere og ledere fra det ecuadorianske hold var øjensynligt så utilfredse med dommerens præstation, at de gik over til håndgribeligheder, og det udviklede sig til et slagsmål med flere deltagere.

- Ud fra vore afhøringer af vidner, spillere og ledere nåede vore betjente på stedet frem til, at tre personer - to ledere på henholdsvis 49 og 35 år samt en spiller på 16 - fra det ecuadorianske hold - fik en straksbøde på 1.000 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Patruljen på stedet overvejede at anholde de tre for volden, så der blev tale om en egentlig straffesag, men den hollandske dommer var ikke meget for at gøre en stor sag ud af det, og derfor blev beslutningen at give en straksbøde, som vi kan, når der er tale om udlændinge, der laver den slags, forklarer Peter Redder.

Selve omstændighederne omkring kampen, og hvad der bragte sindene så voldsomt i kog hos de mellemamerikanske spillere og ledere kan vagtchefen ikke oplyse noget om. Og ej heller noget om kampens resultat.