Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Sporarbejde kan ændre togtiderne

Fra på mandag kører togene tidligere fra Aalborg til Aarhus.

Banedanmark udfører sporarbejde i Østjylland over det næste halve år.

Det betyder blandt andet, at nogle af togene fra Aalborg til Aarhus kører tidligere end normalt i perioden fra mandag den 23. april til og med den 29. juni.

I de sene aften- og nattetimer er togene erstattet af togbusser mellem Hobro og Langå.

- Under Banedanmarks sporarbejde er der længere rejsetid mellem Aalborg og Aarhus, og fra nogle stationer kører togene tidligere, end de plejer, siger Tony Bispeskov, der er informationschef hos DSB.

Banedanmark skal ombygge og skifte slidte spor på strækningen, og indtil arbejdet er overstået anbefaler informationschefen pendlerne, at orientere sig om ændringerne på Rejseplanen.

- Vi anbefaler kunderne, at de benytter Rejseplanen for at tjekke om sporarbejdet får indflydelse på deres rejse. Rejseplanen er opdateret to måneder frem, siger han.

 

Kommende ændringer i togtrafikken mellem Aalborg og Aarhus:

- I perioden fra den 23. april til og med den 29. juni kører togene efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus. Om natten er togene erstattet af togbusser mellem Hobro og Langå.

- I skolernes sommerferie fra den 30. juni til og med den 26. august er togene erstattet af togbusser mellem Aalborg og Langå.

- I perioden fra den 27. august til og med den 21. oktober er togene om natten erstattet af togbusser mellem Hobro og Randers.

- I perioden fra den 22. oktober til den 18. november kører togene om aftenen efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus.