To spritbilister anholdt i nat

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

44-årig mand påkørte to biler i Aalborg - og en 22-årig mand kørte galt mellem Assens og Mariager.

Nordjyllands Politi måtte i nat rykke ud og anholde to spritbilister, som hver især gjorde vejene usikre i landsdelen.

Politiet fik klokken 23.18 anmeldelse om, at en bilist havde snittet en modkørende bil på Annebergvej i Aalborg.

- Bilisten stopper ikke op, og bilisten, der blev ramt, følger så efter, og han kan se, at bilisten også påkører en parkeret bil ved Solbyen, og heller ikke denne gang stopper bilisten, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Bruno Brix.

En patrulje stoppede kort efter uheldsbilisten, og det viste sig, at han var påvirket af spiritus, og han blev anholdt og fik taget en blodprøve.

Det drejer sig om en 44-årig mand fra Aalborg, som her til morgen efter afhøring er blevet løsladt men med en sigtelse for spirituskørsel.

Nattens anden episode fandt sted i Hobro klokken 01.30, hvor en anmelder ringede til politiet, fordi han kørte bag ved en bilist, som han mistænkte for at være påvirket af spiritus.

- Han mister i første omgang bilen af syne i Hobro men opdager så, at bilisten er kørt galt på hovedvejen i østlig retning mellem Assens og Mariager. Bilen skulle være totalskadet ved uheldet, men bilisten er ikke kommet alvorligt til skade, siger Bruno Brix.

Bilisten er en 22-årig mand fra Hadsund, som også viste sig at være påvirket af spiritus, og han blev løsladt efter at have fået taget en blodprøve.

 

Forsiden lige nu