Stævning på vej mod ingenting

Foto: TV2/Nord

Selv med fri proces er der lange udsigter for en retssag for tidligere garanter i Løkken Sparekasse mod den krakkede bank.

Den erstatningssag som Foreningen Garantloekken vil rejse har lange udsigter. Det har nemlig ikke været muligt at overdrage stævningen til nogen.

Det er ikke lykkedes for Retten i Hjørring at aflevere stævningen til nogen, og ifølge retsplejeloven, så skal en stævning forkyndes personligt overfor den indstævnede. Og sagen kan ikke køre så længe ingen er blevet stævnet.

Foreningen LS Løkken, der overtog resterne efter sparekassens lukning, er også lukket - så der er heller ikke noget at hente:

- Jeg er både skuffet, ked af det og skide sur!

Så kontant er udmeldingen fra Kristian Andersen,formanden for Foreningen Garantloekken, der arbejder hårdt på at få garanternes penge tilbage.

-Vi garanter forsøger jo bare at få vores penge tilbage. Det her finder jo sin løsning på et tidspunkt, og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man har så travlt med at stikke en kæp i hjulet på denne måde, siger han til TV2/Nord.

Nu har Foreningen Garantloekken søgt Civilstyrelsen om at få Foreningen LS Løkken/EBH Bank med ind under den frie proces, så de kan blive stævnet i stedet.

- Vi giver i hvert tilfælde ikke op. Det kan jeg garantere!, afslutter Kristian Andersen.

Forsiden lige nu