Stak af fra biluheld

Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

To unge mænd kørte lørdag morgen galt i rundkørslen ved Gigantium. Det lykkedes efterfølgende for den ene mand at stikke af fra ulykkesstedet.

Lørdag morgen klokken 05.39 kørte to unge mænd galt i rundkørslen ved Gigantium i Aalborg. Kort forinden havde de kørt hasarderet rundt i området. Bilen, som de kørte rundt i, tilhører førerens mor.

Et par minutter før biluheldet havde en kvindelig cyklist fra Gug blandt andet ringet til politiet og fortalt, at de to unge mænd i bilen havde været tæt på at køre hende ned. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Åge Pedersen.

De unge mænds ræs endte imidlertid, da føreren mistede herredømmet over bilen i rundkørslen ved Gigantium, hvor bilen trillede rundt og endte på taget oppe i rundkørslen.

De to unge mænd kom dog ikke voldsomt til skade ved biluheldet, og de forsøgte efterfølgende at stikke af fra ulykkesstedet.

Det lykkedes dog en taxachauffør, der havde overværet uheldet, at standse den ene af de to unge mænd. Det var passageren i bilen - en 18-årig mand. Føreren af bilen lod sig dog ikke standse af taxachaufføren, som han slog i hovedet, før han stak af fra stedet.

Nordjyllands Politi var ude og lede efter den 18-årige fører af bilen, der ikke har noget kørekort, men det lykkedes ikke at finde den unge mand. Men eftersom den unge mand kørte galt i sin mors bil, så forventer politiet, at han dukker op af sig selv i løbet af dagen.

Forsiden lige nu