LIGE NU:

Staycation på mode

Vinterferie er højsæson for udrejse til enten varmere himmelstrøg eller skiferie. Men hvad med bare at blive hjemme og nyde lokalområdet? Staycation er den nye mode inden for ferie.

De nordjyske børn kan godt begynde at vænne sig til ferie i det Danske. Ferie under de hjemlige himmelstrøg er nemlig blevet et hit. Familien Vestergaard og Andersen er en af de familier, der har valgt "staycation"

-Det er kvalitetstiden sammen med familien. Muligheden for at være sammen med den 24/7 i hverdagen giver lidt mere end at være på en ferie eller et ophold eksternt, siger Tommy Andersen.

Staycation er et nyt fænomen. I stedet for at tage på dyre udlandsrejser, handler det om at blive hjemme og udnytte de muligheder, der er her. Og det er noget, de nordjyske familier i stigende grad benytter sig af. Spørgsmålet er så, om "staycation" ikke bare er forældrenes salgstrick for at få en billig ferie?

- Det, vi sætter pris på, er kvalitetstiden med familien, så hvis man kalder det staycation, så er det fair. Vi kan bare godt lide nærværet med hinanden, slutter Tommy Andersen.