LIGE NU:

Stem på den sureste fodboldfrue

Vi har fundet tre finalister i konkurrencen om at være Nordjyllands sureste fodboldfrue, og du kan nu stemme på din favorit.

Charlotte Neve Grün, Majken Kornum og Lene Rasmussen er sure og føler sig ærligt talt lidt forsømte i denne VM-tid. Derhjemme kører tv'et nærmest i døgndrift, og mænd og sønner er solidt plantet foran kassen for at følge alle kampene ved VM i fodbold - en sport, som de tre kvinder ikke kan udstå.

De er nået til finalen i TV2/Nords konkurrence om at blive Nordjyllands sureste fodboldfrue, som vinder en velfortjent fodboldfri aften på søndag, hvor VM-finalen spilles, og deres mænd helt sikkert er fuldstændig fraværende.

Vinderen får en aften sammen med tre veninder, som starter hos VIDA Kosmetolog og skønhedsbehandling i Aalborg, hvor de 4 piger bliver forkælet og får lagt en aftenmakeup. Derefter køres pigerne til Fisk & Skaldyr i Bispensgade, hvor de forkæles med lækker middag og dertilhørende vine. Pigerne får en lille æske god chokolade med hjem fra Aalborg Chokoladen som kan nydes såfremt finalen ender i straffesparkskonkurrence og dermed ikke er færdig når de kommer hjem.

Du kan gense indslagene med de tre sure fodboldfruer og stemme på din favorit på TV2/Nords facebookside. Konkurrencen slutter torsdag klokken 12.