En 26-årig mand blev fredag aften overfaldet af fem personer, der lå på lur med jernstænger. Foto: Jesper Lange

Stod på lur med koben

To personer - en 24-årig mand og en 28-årig kvinde fra Aalborg - blev lørdag ved et lukket grundlovsforhør varetægtsfængslet i to uger for at lokke en 26-årig mand i en fælde, og brutalt overfalde ham med jernstænger på åben gade i Aalborg.

Et møde mellem to 28-årige kvinder på Umanakvej i Aalborg endte med et større opgør, hvor en 26-årig mand blev tæsket med koben og andre slagvåben.

De to kvinder havde sat hinanden stævne for at få løst nogle uoverensstemmelser. Den ene kvinde havde taget den 26-årige mand med sig, mens den anden kvinde havde taget fem personer med. De lå på lur med slagvåben for at overfalde den 26-årige mand.

Da den 26-årige mand og den 28-årige kvinde ankom til mødestedet, sprang de fem personer pludselig frem fra gemmesteder og overfaldt manden.

Politiet ankom hurtigt til stedet, da de allerede var blevet tilkaldt af vidner, der havde set de fem personer gemme sig med slagvåben, og derfor frygtede, at de ville til at begå indbrud i området. 

Den 26-årige mand blev så slemt tilredt, at han måtte køres på skadestuen.

Der er på nuværende tidspunkt to anholdte i sagen: En 28-årig kvinde fra Aalborg og en 24 år mand fra Aalborg. 

Politiet undersøger nu sagen, og hvad der kan ligge bag forbrydelsen. Der tages desuden stilling til, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdagen. 

Overfaldet skete omkring kl. 22 fredag aften.

Tre mistænkte er forsat på fri fod, men politiet har en mistanke om, hvem de er.