LIGE NU:

Stor donation til Anja Lovén

Det var en glad og bevæget Anja Lovén som i sin hjemby Frederikshavn i weekenden var på scenen i Arena Nord til Ladies Circle’s landsmøde. Her modtog Anja Lovén en donation til DINNødhjælp på næsten 900.000 kroner.

Den store donation til DINNødhjælp er et 2-årigt national service projekt i Ladies Circle.

Her har man i 2 år samlet ind til DINNødhjælps humanitære arbejde i Nigeria. Projektet er nu afsluttet, og på scenen i i Arena Nord i Frederikshavn fik Anja Lovén i overrakt donationen. 

- Jeg stod med David Jr. i mine arme på scenen i min hjemby. Det var ret følelsesladet. Det kunne næsten ikke blive mere betydningsfuldt, at det netop var i min hjemby, at det 2 årige service projekt skulle afsluttes, skriver Anja Lovén i et opslag på Facebook.

Indsamlingsprojektet til DINNødhjælp blev i Ladies Circle udvalgt mellem en række andre projekter.

I det første år gav indsamlingen 313.000 kroner, og i år er der samlet 576.000 kroner ind, så i alt har projektet givet næsten 900.000 kroner til DINNødhjælp. 

- Jeg havde ingen forventninger. Jeg var blot stolt og utrolig taknemlig over, at DINNødhjælp var blevet valgt, da jeg mener, at vores kamp i Nigeria for at bekæmpe overtroen, der hvert år slår tusindvis af børn ihjel, er den vigtigste kamp at kæmpe, så alle donationer, store som små, gør en kæmpe stor forskel for retfærdighed og børns rettigheder, skriver Anja Lovén på Facebook.