Redningshelikopteren blev egentlig kaldt ud for at finde en 7-årig dreng, men kunne heldigvis blive på land, da drengen selv dukkede op. Foto: Arkiv

Stor redningsaktion udeblev

En 7-årig dreng satte i dag gang i den helt store redningsaktion. Han fandt dog selv tilbage, og både helikopter og patruljebil blev aflyst.

Tidlig tirsdag eftermiddag blev en 7-årig dreng væk fra sin familie på Løkken Strand. Det resulterede i et alarmopkald om en eventuel drukneulykke.

Nordjyllands Politi og SOK sendte derfor diverse redningskorps af sted. Redningshelikopteren blev tilkaldt. Og både en politipatrulje og Jammerbugt Beredskab kørte mod den populære strand.

Heldigvis blev den storstilede aktion kort tid efter aflyst.

- Vi kom fra Brovst, og nåede kun til Halvrimmen før vi fik en melding om, at drengen var tilbage. Så det var spildt arbejde, men heldigvis skete der ikke noget, siger vagthavende ved Jammerbugt Beredskab.

Drengen fandt nemlig selv tilbage til sin familie, der dermed kunne ringe og berolige vagtcentralen. Det er uvist, hvor drengen har befundet sig, mens aktionen blev sat i værk.