SENESTE NYT:

Stor sportssøndag i Nordjylland

AaB, Aalborg Håndbold, Vendsyssel FF og Jammerbugt FC... hvilket af de fire hold får mest grund til at juble på denne store sportsdag i Nordjylland.

AaB mod SønderjyskE

Er det AaB’s superligahold der kan juble over endnu en sejr i superligaen. De møder på hjemmebane SønderjydskE, hvor hele 10.000 fans har fået billet til dagens kamp. AaB tabte den seneste kamp med 2-1 til Brøndby, men holdet er stadig med i den bedste halvdel af superligaen, hvor AaB ligger nummer 3 med 18 point for 10 kampe. Dagens modstander plejer AaB ikke og have besvær med på eget græs og har vundet de seneste fire opgør på Aalborg Portland Park

Kampen fløjtes i gang klokken 14.00

Aalborg Håndbold mod Lemvig-Thyborøn

Er det Aalborg Håndbold med direktør Jan Larsen i spidsen der kan juble, når de i dag møder bundholdet fra Lemvig-Thyborøn, som har den tidligere Aalborg og Mors-Thy målmand Søren Pedersen som ny sportschef. 

Aalborg håndbold kommer på banen med et frisk nederlag fra Champions League, hvor holdet Onsdag aften tabte med 30-28 til HC Vardar Skopje på udebane. I den hjemlige liga vandt Aalborg på udebane med 36-28 over Skanderborg - Aarhus Håndbold.

Aalborg Håndbold ligger lige nu på andenpladsen med 37 point. GOG har på førstepladsen et point mere end Aalborg Håndbold. Dagens modstander fra Lemvig - Thyborøn har det svært i bunden af ligaen, har kun vundet 5 kampe, men tabt hele 18 gange og ligger næstsidst med kun 11 point, så Aalborg Håndbold er kæmpefavoritter i Gigantium med 4000 tilskuere i ryggen, så burde det være hjemmeholdet der kan juble. 

Kampen fløjtes i gang klokken 14.00

Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF

Er det Jammerbugt FC der kan juble i dag, når de tørner sammen med Vendsyssel FF i lokalbraget i Hjørring. 

Der var nok ikke mange, der inden sæsonen havde regnet med at Jammerbugt FC ville ligge placeret højere end netop Vendsyssel FF. Men stillingen lyver ikke, Jammerbugt har på 7 pladsen 11 point for 10 kampe, mens Vendsyssel FF lige nu er allersidst med kun 5 point, og har endnu ikke vundet i denne sæson. 

Vendsysssel FF tabte den seneste kamp med 1-0 på udebane mod Fremad Amager. Det gjorde ondt, da Fremad Amager scorede deres ene mål langt inde i overtiden, så det var en lang tur hjem i bus fra København. 

Jammerbugt FC kommer med en frisk sejr over Esbjerg, og har været den helt store positive overraskelse. Spillerne i Jammerbugt FC er jo ikke på fuldtidskontakt, men kaldes jo populært for “fyraftensproffer”, mens spilleren fra Vendsyssel FF alle er fuldtids professionelle, ligesom mange andre hold i 1. division. 

Kampen fløjtes op klokken 14.00.
Vi har højdepunkter og kommentarer fra kampen i vores udsendelse klokken 19.30 

arrivatog

Forsinkelser og aflysninger på Thybanen er uacceptable, lyder det i brev til minister

Cowboy Mike

play Tilfældigheder førte Mihaita til Nordjylland: Nu træner han blandt verdens bedste

Fortuna Hjørring 15.10.21

Fodboldpigerne fra Hjørring jagter plads i Champions League

151021 nærpoliti

play Nye politiassistenter sikrer tryghed i Brønderslev

arrivatog

Forsinkelser og aflysninger på Thybanen er uacceptable, lyder det i brev til minister

Cowboy Mike

play Tilfældigheder førte Mihaita til Nordjylland: Nu træner han blandt verdens bedste

Fortuna Hjørring 15.10.21

Fodboldpigerne fra Hjørring jagter plads i Champions League

Til forsiden

Til forsiden