LIGE NU:

Større ulykke i Aabybro

Omkring 15.30 torsdag var i alt tre personbiler og en ladvogn involveret i et trafikuheld i Aabybro. En person er alvorligt tilskadekommen.

En ulykke kommer sjældent alene - og det var absolut heller ikke tilfældet på Centralgårdsvej i Aabybro torsdag eftermiddag.

Først kørte to modkørende biler sammen uden store skader til følge. Chaufføren af den ene bil, steg dernæst ud af bilen. Mens han stod og vurderede ulykkens omfang, kom en tredje bil kørende på samme vej.

På grund af lavtstående sol så den tredje bilist ulykken for sent. Bilisten forsøgte herefter at bremse, men bilen skred ud på grund af glat føre. Den tredje bil gled, og ramte føreren der var trådt ud på vejen. Bilen tog føreren fra det første uheld med sig i grøften. 

Hernæst kom endnu en bil kørende mod stedet. Ligesom den foregående bil, opdagede den fjerde chauffør også uheldet for sent. Billisten forsøgte at undvige ulykken, men endte også i grøften.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Hæstrup, oplyser, at manden der blev påkørt, er alvorligt tilskadekommen, men uden for livsfare. Yderligere en person er blevet kørt på hospitalet.

Vejen er åbnet igen.