Foto: Tv2nord.dk

Stort antal p-bøder uddelt ved Gigantium

Kaotiske parkeringstilstande ved Gigantium forleden betød masser a p-bøder til de lovløse bilister.

Det skriver nordjyske.dk

Det kan være svært at finde en god parkeringsplads ved Gigantium i Aalborg, når der er store arrangementer. Det viste sig også i weekenden, hvor mange bilister glemte alt om hensyn og parkerede på den første ledige plet foran Gigantium - uden at tænke på parkeringsreglerne.

Det betød masser af p-bøder til bilisterne. I løbet af få timer lørdag blev der givet cirka 30 parkeringsbøder til bilejerne af kun to parkeringsvagter.

Ifølge beredskabschef Jørgen Pedersen, der er leder af Parkeringskontrol Nord i Aalborg Kommune, var lørdagens parkeringstilstande kaotiske. Han fortæller, at bilisterne kun blev noteret, hvis de holdt ulovligt parkeret på de såkaldte kritiske steder.

- For eksempel hvis de holdt på en brandvej eller på en tilkørselsvej med stopforbud, ligesom der også blev noteret køretøjer, der holdt ulovligt på en taxaholdeplads, siger Jørgen Pedersen til nordjyske.dk

- Jeg vil også gerne pointere, at parkeringsvagterne efter alt at dømme kunne have skrevet mange flere bilister på det pågældende tidspunkt, hvis de havde villet, siger beredskabschefen.