LIGE NU:

Superstudenter med eget forlag og egen bog

Man kan hvad man vil - de ord har to unge mænd virkelig taget til sig. Begge er de superstudenter, der afsluttede handelsskolen sidste år med stort set ene 12-taller på beviset, så det har de nu skrevet en bog om - en bog der på kort tid har fået stor succes.

Selvtilliden fejlede absolut ingenting, da Nicklas Brendborg og Lars Horsbøl Sørensen gik på scenen på Turøsgades handelsskole i Aalborg for at holde deres livs første foredrag.

- Jeg havde fem A-fag, og fik 12 i alle mine karakterer, fortæller Nicklas Brendborg.

- Jeg fik 27 12-taller og tre 10-taller, og så startede jeg to virksomheder, mens jeg gik på handelsskolen, siger Lars Horsbøl Sørensen.

De to unge mænd, der selv har været elever på skolen, tog som så mange andre ud at rejse efter eksamenerne, men samtidig skrev de bogen, der skal hjælpe elever til højere karakterer.

Da Nicklas og Lars besluttede sig for at skrive bogen, kontaktede de et forlag, men de ville have 85 procent af indtægterne, den aftale hoppede de ikke med på, så i stedet lavede de deres eget forlag. De to iværksætteres succes vækker intet andet end respekt hos eleverne.

- Jeg synes, at det er så fedt, jantelovens skal bare pakkes sammen, siger Oscar Sand Lyhne, der er elev på skolen nu.

Til dagens foredrag fik de unge iværksættere næsten solgt de sidste bøger fra lageret, men der er allerede bestilt endnu en omgang hos trykkeriet.