Den svenske avis Expressen kæder nu den tidligere AaB´er Allan Kuhn sammen med ansøgerfeltet til trænerjobbet i den svenske klub Örgryte, der spiller i den næstbedste svenske række Foto: MFF.se

Svensk avis: Allan Kuhn kan være i spil til nyt trænerjob i Gøteborg

Svenske medier spekulerer i hvorvidt, den tidligere AaB-træner, Allan Kuhn, er på vej tilbage til sin gamle klub Örgryte IS som træner.

Spekulationerne om hvor den tidligere AaB-træner Allan Kuhn kører på højtryk i flere svenske medier, efter Allan Kuhn tonede frem på tv-billeder til en kamp på Gamla Ullevi-stadion i Gøteborg, hvor han overværede kampen mellem IFK Göteborg og Djurgården.  

Svenske Expressen skriver, at Allan Kuhn er i spil til trænerjobbet i den svenske klub Örgryte. Klubben der står uden træner og ifølge svenske medier, er der lige nu fire personer, som klubben mener kunne være interessante bud på en kommende træner. Svenske GT mener så at erfare, at Allan Kuhn er blandt de fire.

Klubben vil hver be- eller afkræfte rygterne.

Allan Kuhn kender godt den svenske klub, der lige nu spiller i den næstbedste svenske række, da han tidligere selv har spillet for klubben.