Svensk landsholdsspiller til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold forstærker sig til den kommende sæson med den svenske landsholdsspiller Johan Jakobsson på højre back-pladsen.

 Den 24-årige hårdtskydende back Johan Jakobsson kommer fra det svenske mesterhold Sävehof. Han var med på det svenske landshold til VM i januar i hjemlandet, og han er noteret for 31 A-landskampe, 22 U-landskampe og 25 Y-landskampe.

- Johan er en spændende, skudstærk back, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold, der med den tre-årige aftale med den 1,95 meter høje svensker har endnu en vigtig brik på plads til næste sæsons hold.

Johan Jakobsson har spillet en stor sæson for sin svenske klub, der også har deltaget i Champions League. Han scorede 49 mål i Champions League, blandt andet 11 rene mål mod Hamburg. Desuden scorede han 143 mål i 25 kampe i grundspillet i Sverige.

- Jeg glæder mig til at spille i Aalborg Håndbold, som jeg har hørt meget positivt om. Vi får et stærkt hold, der kan spille med i toppen af den stærke danske liga, og her håber jeg også at kunne udvikle mit eget spil yderligere, siger Johan Jakobsson.

Udmeldingen kommer samme dag, som klubben præsenterer sin nye træner for næste sæson. Den svenske landsholdsspiller kommer dermed til at spille for den kommende cheftræner Jakob Vestergaard, som kommer til Aalborg Håndbold fra Viborg HK.

Forsiden lige nu