Svensk toprytter til Team Concordia

Den svenske professionelle mester fra 2010, Michael Stevenson, har tegnet kontrakt med Team Concordia Forsikring Himmerland.

Til den kommende sæson er der samlet en kvartet af stærke svenske ryttere hos Team Concordia Forsikring Himmerland. Hidtil er Lucas Persson, Lars Andersson og Sebastian Balck blevet offentliggjort, og de får nu følgeskab af den Michael Stevenson, der snuppede det svenske mesterskab i 2010, hvor han slog Gustav Larsson, Saxo Bank, i et spurtopgør, da de kom alene til mål.

27 årige Michael Stevenson er en erfaren rytter. Fra 2006 til 2008 kørte han for det kendte "Amore & Vita" mandskab, mens han i de seneste tre år har kørt for det norske continental hold "Team Sparebanken Vest Ridley".

- Efter en skadesplaget sæson i 2011, så er jeg taknemlig og glad for over at få chancen for at tegne kontrakt med Team Concordia. Jeg er meget motiveret for at komme op på topniveau igen. Siger Michael Stevenson og fortsætter:

- Jeg går efter at vinde Himmerland Rundt, det svenske mesterskab og en etapesejr i Post Danmark Rundt. Derudover mindst en UCI-sejr udenfor Skandinavien samt VM-udtagelse til efteråret.

Forsiden lige nu