LIGE NU:

Symfonisk børnekoncert

Musikken kan nedbryde barrierer, og derfor bliver masser af nordjyske skolelever underholdt af symfoniorkester.

Til Singh & Goldschmidts symfoniske børnekoncerter er kristen, jødisk og muslimsk musik kastet ned i en smeltedigel og slutproduktet er en koncert, der via musikken lærer børnene om, hvor ens vi er som mennesker - uanset etnisk og religiøs baggrund.
Aalborg Symfoniorkester inviterer sammen med Singh & Goldschmidt på en musikalsk rejse, der byder på musik fra store dele af verden.
- Det er en koncert, hvor børnene bliver involveret aktivt, og det er fejende flot og festligt. Børnene skraldgriner undervejs, men der er også plads til mere eftertænksom og sørgmodig musik. Alt i alt er målet at give børnene en livsbekræftende og medrivende koncertoplevelse, som de kan lære noget af, forklarer Henrik Goldschmidt, som mange kender som solo-oboist i det Kongelige Kapel og som manden bag The Middle East Peace Orchestra.
Dertil kommer det koncept, som Singh & Goldschmidt har opbygget, hvor budskabet om at musikken bygger broer på tværs af landegrænser og religion, kommer til udtryk ved, at der er mere end tyve forskellige nationaliteter repræsenteret i symfoniorkestret.