Syv mål i samme kamp ikke rekord

Nickolaj Thomsen scorede samtlige syv mål i 7-0 sejren over Rishøj. Foto: Blokhus FC

Kun tre andre spillere har overgået Nickolaj Thomsens syv mål i samme kamp i Danmarksturneringen i fodbold. Det skriver Nordjyske.dk.

Med sine syv mål i 7-0 sejren over Rishøj i 2. division vest i fodbold spillede Blokhus FC's Nickolaj Thomsen sig ind i historiebøgerne. Den 26-årige angribers målorgie sender ham ind på en delt fjerdeplads i Danmarksturnerings historie over flest mål af samme spiller i en kamp.

Rekorden sidder Willy Ferdinand Lundberg Nilsson på, da han den 21. september 1941 nettede hele 10 gange i Helsingørs 16-0 sejr over Korsør BK. Det oplyser danskfodbold.com.

Andenpladsen på alletiders målrangliste besiddes af Aksel Hansen fra B1903 og Svend Hansen fra Frem, der begge har prøvet at score otte mål i samme kamp. Det skete i henholdsvis 1927 og 1928.

- Jeg kan helt klart godt leve med den fjerdeplads, griner Nickolaj Thomsen efter det, han kalder en meget surrealstisk oplevelse.

- Da jeg scorede det syvende mål, må jeg indrømme, at jeg tænkte, hvad er det lige, der sker her, siger Blokhus-angriberen til Nordjyske.

Forsiden lige nu